Разпръсквачи за дюзи


Смяната на стари разпръсквачи на дюзи с нови е важно да се извърши след направена проверка на дизеловата дюза с помощта на качествен стенд от най-високо поколение за точен резултат. Това е важно за евентуалното установяване на нарушени показатели на впръсканото количество гориво.

При ремонта ползваме оригинални резервни части на следните марки Дензо, Лукас, Сиеменс, ВДО, Бош и др. Но при изрично желание на клиента, можем да обсъдим вариант с ползване на евтини заместители (макар че не го препоръчваме).

Какви са признаците за дефектирали разпръсквачи?

Ако се съмнявате за възникнал проблем, инженерният екип към София Дизел Център съветва да обърнете внимание за следните неща:
  • Ефективност – забелязвате ли промяна в поведението на автомобила? Има ли налице задимяване или пък повишен разход на гориво изведнъж? Ако това се случва при вас, препоръчваме Ви да се обърнете за консултация към специалистите в София Дизел Център.
  • Загуба на мощност – възможно е лошо изпълнение на автомобила при некодирани дюзи.
  • Non-start – при някои от по-новите системи обикновено, когато не са коридани инжекторите няма да получите разрешение за запалването на мотора. Познато ви е? Може би става дума за проблем, свързван с дюзите или разпръсквачите. За да получите точна “диагноза”, свържете се с опитния екип в София Дизел Център.

Какъв е ефектът след смяната на разпръсквачите?

Те касаят пряко работата на дюзите, което означава, че след замяната те ще работят по-прецизно. Това пък води до други позитиви, като намален горивен разход и по-тих, равномерно работещ двигател.

Ние разполагаме с богата складова наличност от резервни части (оригинални) като избягваме да работим с евтини заместили освен ако клиентът изрично го заяви!

При необходимост от смяна на разпръсквачи на дюзи, свържете се с опитния ни инженерен екип в София Дизел Център. За повече информация и въпроси, очакваме ви на тел. 0700 10 730




Търсите резервни части за дизелови помпи? Вижте тук

Коментари