Пиезокристални дюзи цени

 

Имате нужда от ремонт на пиезикристални дюзи?


Къде да бъде извършен този ремонт и дали ще се извърши качествено, зависи от сервиза, който ще извърши ремонта.

Не ви препоръчваме да търсите такива услуги в обикновените сервизи, защото не разполагат с необходимата технология, апаратура и гаранция за извършване на услугата.
Също така, частите които използват са с неясен произход.

Когато се налага да бъде извършен такъв ремонт, е необходимо да се доверите на оторизиран сервиз, какъвто е нашият - София Дизел Център. Ние извършваме висококачествени ремонти и рециклиране на пиезокристални дюзи и всякакви проблеми с горивната система.

От нас можете да си закупите дюзата за вашето превозно средство или да върнете повредената и да закупите рециклирана, веднага на място, без да губите ценно време.

Доказателство за качествените услуги, които извършваме в нашия Дизел Център са доволните ни клиенти от цялата страна.

Разполагаме с иновативна техника и модерна съвременна технология за ремонт, тестване и рециклиране на Common Rail инжекторите, силно разпространени в дизеловите автомобили в днешно време.

Нашето желание е да задоволим високите изисквания на клиентите ни, а то е качествено извършване на услугите.

Оторизиран Дизел Център – гарантирано качество на услугата


Разполагаме със собственен съвременен и модерен дизел център за диагностика, ремонт и рециклиране на пиезо дюзи.
Можем да ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система, благодарение на нашия завършен цикъл от услуги.

Предлагаме на нашите клиенти тестване на дюзите в съответните стендове, с които разполагаме в техническата ни лаборатория. Извършваме тестване и ремонт на пиезо дюзи, работещи в Bosch, Delphi, VDO Common R системи.

Ремонтирането включва всички дейности, зададени в инструкциите на отделните производители, също така тестване на дюзите на съответните стендове.



Препоръчително е преди ремонта на пиезо дюзите да бъде извършен тест, за да се вземат правилните последващи действия и да се види състоянието на дюзата.


При ремонтиране на Common Rail Bosch дюзи, ремонтът се състои в смяна на иглата на инжектора, контролния клапан, уплътненията и бобината при необходимост.

Инжекторът се подлага на редица измервания на подходящо оборудван стенд. Процесът е автоматичен и проверява параметрите на работата на инжектора при различни условия на натоварване на двигателя.

По време на теста, всеки инжектор получава нов код за корекция и въвеждането им в контролера на двигателя, осигурява правилна работа на инжекторите монтирани в превозното средство.

Предлагаме както тестване, така и ремонт, при който се сменят най-важните части на инжектора и комплексен ремонт.
Процесът включва подмяна на иглата на дюзата, уплътненията, също така и прецизно почистване на инжекционните елементи.

Задължително се проверяват компонентите на системата за впръскване на специализиран стенд.
Новите Common Rail пиезо инжектори са изработени от пиезокристал, бързодействащ възбудител, който контролира впръскващия клапан.

Когато са в електрическо поле, пиезокристалите се разширяват и така контролираният пиезо възбудител се превключва много бързо от селеноид. Движенията на пиезо пакета се предават без триене към бързо превключващата се игла на дюзата.

Скоростта на превключване на дюзата се усилва, което позволява точно измерване на количеството впръскано гориво, което довежда до намаляване на вредните емисии.

Фактори които влияят на работата на пиезокристалните дюзи – неправилна поддръжка и условия на работа

Пиезокристалните дюзи се вграждат при различни видове автомобили. Високото работно налягане, неправилната поддръжка и условията на работа са основните причини за появяването на технически проблеми и нуждата от ремонт на пиезо дюзи.

 

Най-честите проблеми с този вид инжектори са :

·      труден старт или загуба на мощност
·      неправилно впръскване на дизелово гориво в цилиндрите, поради износване в разпръсквача на инжектора
·      увеличаване на вредните емисии.

Ремонт на пиезо дюзи цена


София Дизел Център предлага на своите клиенти дизелови помпи и пиезо дюзи: Denso, Delphi, Siemens-VDO, Bosch и други.
Уверяваме ви, че всички предлагани компоненти от дизеловата горивна система са проведени на стенд и със 100% гаранция.
Разполагаме с богата складова наличност от дюзи и помпи на водещи световни производители в Common Rail горивни системи    Bosch, Denso, Delphi и други.
Ние предоставяме на нашите клиенти богат избор от специализирана автомобилна диагностична техника, която отговаря на новите технологии.
Предоставяме на клиентите ни перфектна поддръжка и гарантирано качество на най-изгодни цени в България.
Уверяваме ви, че контролът на качеството на извършените услуги е безкомпромисен, като резултатът е 100% коректен ремонт със заводско качество.

Пиезокристалните дюзи са последно поколение Common Rail горивни системи, които са с висока прецизност.
Пиезо кристалите имат способността да променят структурата си за няколко хиляди от секундата, като се разширяват леко под въздействието на електрическо напрежение.

Пиезо дюзи – предимства

·      по-малък разход на гориво
·      намален шум
·      правилен контрол на горене
·      намаляване на вредните емисии

Кога пиезо дюзите се нуждаят от ремонт


Повишаването на разхода на гориво може да бъде една от причините, както и прекъсванията по време на движение.
Друга причина за проблем при пиезо дюзите може да бъде, когато автомобилът е извън скорост, на неутрална, и от аспуха излиза бял дим.

Ако забележите някой от тези нехарактерни състояния за автомобила ви, свържете се незабавно с нас.
Нашият екип от високоспециализирани механици с дългогодишна практика могат да разрешат всякакъв проблем с горивната система на достъпни цени.

Високият разход на гориво, неравномерната работа, намалената мощност, бял пушек, загряване и др. са симптоми, които не бива да подценявате.

Когато са налице тези симптоми, свалянето на пиезо дюзите и закачването на стенд е неотложно за правилната диагностика и решаването на проблема.
Всички компоненти от дизеловата горивна система, които предлагаме в София Дизел Център, са проверени на стенд и се продават с гаранция.
Разполагаме с нови и рециклирани пиезокристални дюзи и резервни части.
Всяка рециклирана пиезо дюза е с параметрите на нова дюза, което се гарантира с издаване на протокол от стенд и с гарантирано качество.
При извършен ремонт на пиези дюзи се вижда огромна разлика в работата на двигателя. Двигателят започва да работи гладко, равномерно, безшумно и без вибрации.
А що се отнася до качествените добавки, те могат да почистят горивната система до някаква степен, но не могат напълно да разрешат проблема.
Доверете се на София Дизел Сервиз – оторизиран сервиз, който ще разреши вашия проблем с горивната система и ще ви осигури спокойствие по време на шофиране в дългосрочен план.


























Коментари